UBCD4Win Forums: All posts by Enterprise

Jump to content

All posts by Enterprise

There have been 14 posts by Enterprise


Page 1 of 1
  1. Forums
  2. Calendar
  Topic Forum Started By Stats Last Post Info
Hot Topic (No New) UBCD4WINtoUSB problem
View Post
I tried Kingston DataTraveler HyperX have same problem in the Info , ...

Posted on Dec 23 2009 03:29 AM by Enterprise

USB Booting Support Rootman Icon
  • 14 Replies
  • 6,877 Views
No New Replies ICH7R Raid can't be detected
View Post
I am using Dell Precision 390, with ICH7R & Raid 5. I ...

Posted on Jan 20 2009 05:24 AM by Enterprise

Drivers Enterprise Icon
  • 1 Reply
  • 585 Views
No New Replies UlimateBootCD for DOS not included in UBCDforWin
View Post
Thx very much

Posted on May 27 2008 09:12 PM by Enterprise

General Questions Enterprise Icon
  • 4 Replies
  • 2,145 Views
No New Replies UlimateBootCD for DOS not included in UBCDforWin
View Post
I downloaded UlimateBootCD for Dos from plugin, extact it and the ...

Posted on May 27 2008 12:36 PM by Enterprise

General Questions Enterprise Icon
  • 4 Replies
  • 2,145 Views
No New Replies Can UBCDWin include Display Card driver?
View Post
Can it included display, chipset, sound driver? I d/l from driverpacks.net, but don't know how to include in the UBCDWin

Posted on May 26 2008 11:58 AM by Enterprise

General Questions Enterprise Icon
  • 2 Replies
  • 462 Views
No New Replies CJK and Chinese Support
Plugin for enable multi language
View Post
How to set CHT support for non-unicode software? thx very much

Posted on May 25 2008 12:02 PM by Enterprise

General Questions keithko Icon
  • 5 Replies
  • 2,869 Views
No New Replies UBCD4WinToUSB: could not find a valid first partition !
View Post
just have a test again I use UBCDWinToUSB to copy files to ...

Posted on May 24 2008 03:40 AM by Enterprise

USB Booting Support clarkg888 Icon
  • 6 Replies
  • 3,061 Views
No New Replies UBCD4WinToUSB: could not find a valid first partition !
View Post
I have same problem When I bought a new USB drive I choose ...

Posted on May 23 2008 11:38 AM by Enterprise

USB Booting Support clarkg888 Icon
  • 6 Replies
  • 3,061 Views
Hot Topic (No New) unable to start "dhcp client" service
View Post
I think it's Chinese Windows XP problem It works after I change to English Windows XP

Posted on Apr 16 2008 11:19 PM by Enterprise

General Questions jackckl Icon
  • 16 Replies
  • 6,374 Views
Hot Topic (No New) unable to start "dhcp client" service
View Post
I had these messages when I "Load Network Support (DHCP/Auto)" When I load "Load Network Support (GUI)"

Posted on Jul 24 2007 03:22 AM by Enterprise

General Questions jackckl Icon
  • 16 Replies
  • 6,374 Views
Hot Topic (No New) unable to start "dhcp client" service
View Post
I think I make a mistake, After I booted into UBCD, ...

Posted on Jul 22 2007 11:00 PM by Enterprise

General Questions jackckl Icon
  • 16 Replies
  • 6,374 Views
Hot Topic (No New) unable to start "dhcp client" service
View Post
I think it may not drivers problem, because I saw the ...

Posted on Jul 18 2007 09:12 PM by Enterprise

General Questions jackckl Icon
  • 16 Replies
  • 6,374 Views
Hot Topic (No New) unable to start "dhcp client" service
View Post
When I go to "Service" to start "DHCP Client" It still can't start, and it said some file missed

Posted on Jul 17 2007 11:53 PM by Enterprise

General Questions jackckl Icon
  • 16 Replies
  • 6,374 Views
Hot Topic (No New) unable to start "dhcp client" service
View Post
I face same problem 2 I using Windows XP SP2, build-in Intel ...

Posted on Jul 16 2007 09:02 PM by Enterprise

General Questions jackckl Icon
  • 16 Replies
  • 6,374 Views
Page 1 of 1