UBCD4Win Forums: BartPE - UBCD4Win Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

BartPE Error loading

#1 User is offline   jbuttery Icon

  • Newbie
  • Pip
    • Group: Members
    • Posts: 3
    • Joined: 27-April 09

    Posted 27 April 2009 - 10:18 AM

    Build fails on the following

    Loading: C:\UBCD4WIN\BARTPE\I386\SYSTEM32\setuphiv
    Error: loadKey() failed:
    0

    #2 User is offline   Joshua Icon

    • Development Team
    • PipPipPipPipPipPip
      • Group: Moderator & Development
      • Posts: 1,814
      • Joined: 20-September 04
      • Gender:Male
      • Location:Germany, 32839 Steinheim
      • Interests:Computer, Bikes, and many others

      Posted 27 April 2009 - 10:20 AM

      http://www.ubcd4win.com/faq.htm

      Joshua
      my plugin homepage:
      <a href="http://www.drowaelder.de/winpe/PEIndex.htm" target="_blank">http://www.drowaelder.de/winpe/PEIndex.htm</a>
      0

      #3 User is offline   jbuttery Icon

      • Newbie
      • Pip
        • Group: Members
        • Posts: 3
        • Joined: 27-April 09

        Posted 27 April 2009 - 10:28 AM

        View PostJoshua, on Apr 27 2009, 11:20 AM, said:




        Couldn't find answer there.
        0

        #4 User is offline   Joshua Icon

        • Development Team
        • PipPipPipPipPipPip
          • Group: Moderator & Development
          • Posts: 1,814
          • Joined: 20-September 04
          • Gender:Male
          • Location:Germany, 32839 Steinheim
          • Interests:Computer, Bikes, and many others

          Posted 27 April 2009 - 10:44 AM

          View Postjbuttery, on Apr 27 2009, 05:28 PM, said:

          Couldn't find answer there.

          http://www.ubcd4win.com/...o...&hl=loadKey

          Joshua
          my plugin homepage:
          <a href="http://www.drowaelder.de/winpe/PEIndex.htm" target="_blank">http://www.drowaelder.de/winpe/PEIndex.htm</a>
          0

          #5 User is offline   jbuttery Icon

          • Newbie
          • Pip
            • Group: Members
            • Posts: 3
            • Joined: 27-April 09

            Posted 27 April 2009 - 12:42 PM

            Thanks, Joshua. I think my search techniques are slipping.
            0

            Page 1 of 1
            • You cannot start a new topic
            • You cannot reply to this topic

            1 User(s) are reading this topic
            0 members, 1 guests, 0 anonymous users