UBCD4Win Forums: Errors on build - UBCD4Win Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Errors on build

#1 User is offline   kingofthecastle Icon

  • Newbie
  • Pip
    • Group: Members
    • Posts: 3
    • Joined: 02-May 09

    Posted 03 May 2009 - 06:20 AM

    Hi, I am trying to repair a system that was built for my a few years ago in which I dont have the original xp disks just a rescue disk that doesnt boot.Tried to use the files in the I386 folder to build a boot cd missing 72 files so then tried using my dell laptop's system am I get 4 errors "loadkey() failed" "error:closehive() failed" "RegUnloadkey access Denied" "error:Delete file Petmphive failed" tried several times to delete Petmphive but it was always in use had to boot in safe mode and maually delete it in Dos. Any help would be greatly appreciated thank you :surrender:
    0

    #2 User is offline   Joshua Icon

    • Development Team
    • PipPipPipPipPipPip
      • Group: Moderator & Development
      • Posts: 1,814
      • Joined: 20-September 04
      • Gender:Male
      • Location:Germany, 32839 Steinheim
      • Interests:Computer, Bikes, and many others

      Posted 03 May 2009 - 06:37 AM

      http://www.ubcd4win.com/faq.htm#dell

      Joshua
      my plugin homepage:
      <a href="http://www.drowaelder.de/winpe/PEIndex.htm" target="_blank">http://www.drowaelder.de/winpe/PEIndex.htm</a>
      0

      #3 User is offline   kingofthecastle Icon

      • Newbie
      • Pip
        • Group: Members
        • Posts: 3
        • Joined: 02-May 09

        Post icon  Posted 03 May 2009 - 08:14 AM

        View PostJoshua, on May 3 2009, 07:37 AM, said:





        Thanx tried it but still same thing same 4 errors, going to try and build from I386 files and find the 72 missing files. :thumbdown:
        0

        #4 User is offline   Joshua Icon

        • Development Team
        • PipPipPipPipPipPip
          • Group: Moderator & Development
          • Posts: 1,814
          • Joined: 20-September 04
          • Gender:Male
          • Location:Germany, 32839 Steinheim
          • Interests:Computer, Bikes, and many others

          Posted 03 May 2009 - 08:24 AM

          View Postkingofthecastle, on May 3 2009, 03:14 PM, said:

          Thanx tried it but still same thing same 4 errors, going to try and build from I386 files and find the 72 missing files. :thumbdown:

          Use forum search function.
          http://www.ubcd4win.com/...o...642&hl=dell

          Joshua
          my plugin homepage:
          <a href="http://www.drowaelder.de/winpe/PEIndex.htm" target="_blank">http://www.drowaelder.de/winpe/PEIndex.htm</a>
          0

          #5 User is offline   kingofthecastle Icon

          • Newbie
          • Pip
            • Group: Members
            • Posts: 3
            • Joined: 02-May 09

            Posted 03 May 2009 - 07:08 PM

            View PostJoshua, on May 3 2009, 09:24 AM, said:

            View Postkingofthecastle, on May 3 2009, 03:14 PM, said:

            Thanx tried it but still same thing same 4 errors, going to try and build from I386 files and find the 72 missing files. :thumbdown:

            Use forum search function.
            http://www.ubcd4win.com/...o...642&hl=dell

            Joshua




            Ok now I got it an error free build and burn so when I put it in it boots to the menu and then what ever option I try it goes to a black sceen and stops exept for ubcd4win that goes to a screen that says seaching system hardware then reboots. Thanks for all they info so far.What did I do wrong? :boxing:
            0

            Page 1 of 1
            • You cannot start a new topic
            • You cannot reply to this topic

            1 User(s) are reading this topic
            0 members, 1 guests, 0 anonymous users