UBCD4Win Forums: Unable To Enable The Kaspersky Virus Removal Tool Plugin - UBCD4Win Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Unable To Enable The Kaspersky Virus Removal Tool Plugin

#1 User is offline   Kal Icon

  • Newbie
  • Pip
    • Group: Members
    • Posts: 2
    • Joined: 11-November 09

    Posted 11 November 2009 - 06:37 AM

    Hello,

    I am trying to build my own UBCD4win iso. However, I am unable to enable the Kaspersky Virus Removal Tool plugin. When I click on the "Config" button, the get_update.cmd command is executed as expected, but once it connects to the Kaspersky ftp site, it fails to find the necessary file(s). Below is a complete transcript of the get_update.cmd console output:

    File Downloader - Version 1.08 (build 54.2)
    Downloads a file from a HTTP or a FTP server.
    Copyright © 2004-2006, NoŽl Danjou <[email protected]>.

    Protocol: FTP
    Server: dnl-eu10.kaspersky-labs.com
    Port: 21

    Passive FTP semantics enabled.


    Cannot enumerate files:
    200 Type set to A.
    227 Entering Passive Mode (95,211,85,42,195,4)
    550 No such file or directory.


    0 bytes in 0 file(s) downloaded. 1 error(s).
    Done.

    0

    #2 User is offline   bengt Icon

    • Skeptic
    • PipPipPipPipPipPip
      • Group: Donator/Beta Tester
      • Posts: 1,262
      • Joined: 16-December 05
      • Gender:Male
      • Location:Bork, bork, bork

      Posted 11 November 2009 - 08:19 AM

      Edit the get_update.cmd and change the download url to:

      SET GETFILE=ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/*.exe
      0

      #3 User is offline   Kal Icon

      • Newbie
      • Pip
        • Group: Members
        • Posts: 2
        • Joined: 11-November 09

        Posted 11 November 2009 - 10:29 AM

        View Postbengt, on 11 November 2009 - 09:19 PM, said:

        Edit the get_update.cmd and change the download url to:

        SET GETFILE=ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/*.exe


        Thanks! It worked. :D
        0

        Page 1 of 1
        • You cannot start a new topic
        • You cannot reply to this topic

        1 User(s) are reading this topic
        0 members, 1 guests, 0 anonymous users