UBCD4Win Forums: Can I Use Windows Xp Sp3? - UBCD4Win Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Can I Use Windows Xp Sp3?

#1 User is offline   lonelyday91 Icon

  • Newbie
  • Pip
    • Group: Members
    • Posts: 1
    • Joined: 10-December 09

    Posted 10 December 2009 - 08:11 AM

    i have the windows xp sp3 cd.
    can i build my cd from xp sp3?
    the description says only use xp sp1 or 2.... and cannot use vista..

    how about xp sp3?

    thanks...
    0

    #2 User is offline   thomasjk Icon

    • Advanced Member
    • PipPipPipPip
      • Group: Members
      • Posts: 372
      • Joined: 09-November 05

      Posted 10 December 2009 - 09:18 AM

      SP3 will work. The descriptions are not updated.
      Tom K.
      0

      #3 User is offline   SteelTrepid Icon

      • Administrator
      • PipPipPipPipPipPipPipPip
        • Group: Admin
        • Posts: 6,186
        • Joined: 27-April 04
        • Gender:Male
        • Location:Ohio

        Posted 10 December 2009 - 07:19 PM

        We just really recommend SP2 also. There is really no benefit of using SP3 when compared to SP2. However some people only have a SP3 source. It should work.
        "I play Russian roulette everyday, a man's sport, with a bullet called life"
        0

        Page 1 of 1
        • You cannot start a new topic
        • You cannot reply to this topic

        1 User(s) are reading this topic
        0 members, 1 guests, 0 anonymous users