UBCD4Win Forums: -=neo=- - Viewing Profile

Jump to content

-=neo=-'s Profile User Rating: -----

Reputation: 0 Neutral
Group:
Members
Active Posts:
2 (0 per day)
Most Active In:
General Questions (2 posts)
Joined:
06-November 06
Profile Views:
1,775
Last Active:
User is offlineNov 07 2006 05:26 AM
Currently:
Offline
Icon   -=neo=- has not set their status

Topics I've Started

  1. Error generating an iso

    Posted 6 Nov 2006

    hey, trying to get this onto cd, but i get an error

    Quote

    Checking for missing files
    Build ISO image
    Running external program
    C:\Documents and Settings\User\Desktop\ ubc4win\mkisofs.exe -iso-level 4 -volid "The Ultimate Boot CD for Windows" -b bootsect.bin -no-emul-boot -boot-load-size 4 -hide bootsect.bin -hide boot.catalog -o "C:\Documents and Settings\User\Desktop\ ubc4win\UBCD4WinBuilder. iso" "C:\Documents and Settings\User\Desktop\ ubc4win\BartPE"
    Error: CreateProcess("C:\ Documents and Settings\User\Desktop\ ubc4win\mkisofs.exe -iso-level 4 -volid "The Ultimate Boot CD for Windows" -b bootsect.bin -no-emul-boot -boot-load-size 4 -hide bootsect.bin -hide boot.catalog -o "C:\Documents and Settings\User\Desktop\ ubc4win\UBCD4WinBuilder. iso" "C:\Documents and Settings\User\Desktop\ ubc4win\BartPE"" ) failed
    Building done...
    There where 1 errors and 0 warnings
    Use the [<<] and [>>] buttons to jump to Error/Warning.


    was searching the forums, found the topic to change the autobuild.cmd file and add that setlocal extentions thingy (with the correct spelling) but still no luck.. any ideas?

    regards

My Information

Member Title:
Newbie
Age:
Age Unknown
Birthday:
Birthday Unknown
Gender:

Contact Information

E-mail:
Private