UBCD4Win Forums: Errors When Building - Iso Not Created - UBCD4Win Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Errors When Building - Iso Not Created

#1 User is offline   peligroso Icon

  • Newbie
  • Pip
    • Group: Members
    • Posts: 7
    • Joined: 03-August 10

    Posted 03 August 2010 - 06:26 AM

    Hi guys, my first post.

    I've managed run the .exe but I get 2 errors when trying to create the iso

    DecompressOrCopy file "C:\DellXPCD\WINXPSP1A_US (H)\I386\FLTMGR.SYS" to "C:\UBCD4Win\BartPE\I386\SYSTEM32\DRIVERS\FLTMGR.SYS"
    Error: SetupDecompressOrCopyFile() "C:\DellXPCD\WINXPSP1A_US (H)\I386\FLTMGR.SYS" to "C:\UBCD4Win\BartPE\I386\SYSTEM32\DRIVERS\FLTMGR.SYS" 2: The system cannot find the file specified.
    DecompressOrCopy file "C:\DellXPCD\WINXPSP1A_US (H)\I386\FLTLIB.DLL" to "C:\UBCD4Win\BartPE\I386\SYSTEM32\FLTLIB.DLL"
    Error: SetupDecompressOrCopyFile() "C:\DellXPCD\WINXPSP1A_US (H)\I386\FLTLIB.DLL" to "C:\UBCD4Win\BartPE\I386\SYSTEM32\FLTLIB.DLL" 2: The system cannot find the file specified.
    DecompressOrCopy file "C:\UBCD4WIN\PLUGIN\DRIVERS\ACCESSGAIN\FILES\ACCGAIN.SYS" to "C:\UBCD4Win\BartPE\I386\SYSTEM32\DRIVERS\ACCGAIN.SYS"

    Am using XP PRO SP1a and followed the disable/enable instruction. Tried in safe mode with the same result. I then tried the Dell procedure and am now where I am. Hope you can help.
    0

    #2 User is offline   cdob Icon

    • Special Guest
    • PipPipPipPipPipPip
      • Group: Moderator & Development
      • Posts: 1637
      • Joined: 19-October 05

      Posted 03 August 2010 - 06:48 AM

      Compare http://www.ubcd4win.com/...showtopic=14934

      Does XP SP1 contain file fltmgr.sys?

      Try slipstream SP2 or SP3.
      0

      #3 User is offline   peligroso Icon

      • Newbie
      • Pip
        • Group: Members
        • Posts: 7
        • Joined: 03-August 10

        Posted 03 August 2010 - 01:32 PM

        View Postcdob, on 03 August 2010 - 11:48 AM, said:

        Compare http://www.ubcd4win.com/...showtopic=14934

        Does XP SP1 contain file fltmgr.sys?

        Try slipstream SP2 or SP3.


        XP SP1a does not contain that file. Where should I get this file and where should I put it?

        I slipstreamed with SP2 but the image is now bigger than the blank CD. What can I do with this?
        0

        #4 User is offline   cdob Icon

        • Special Guest
        • PipPipPipPipPipPip
          • Group: Moderator & Development
          • Posts: 1637
          • Joined: 19-October 05

          Posted 03 August 2010 - 02:03 PM

          View Postpeligroso, on 03 August 2010 - 02:32 PM, said:

          XP SP1a does not contain that file.

          Thanks, didn't knew this.

          XP SP2 does contain fltmgr.sys.
          Disable plugin "driver: AccessGain MiniFilter Driver" at SP1.

          Quote

          I slipstreamed with SP2 but the image is now bigger than the blank CD.

          Did you add plugins? Disable some plugin or write to DVD.
          0

          #5 User is offline   homes32 Icon

          • Regular Member
          • PipPipPip
            • Group: Members
            • Posts: 127
            • Joined: 07-December 07
            • Location:Minnesota, USA

            Posted 03 August 2010 - 02:03 PM

            View Postpeligroso, on 03 August 2010 - 01:32 PM, said:

            View Postcdob, on 03 August 2010 - 11:48 AM, said:

            Compare http://www.ubcd4win.com/...showtopic=14934

            Does XP SP1 contain file fltmgr.sys?

            Try slipstream SP2 or SP3.


            XP SP1a does not contain that file. Where should I get this file and where should I put it?

            I slipstreamed with SP2 but the image is now bigger than the blank CD. What can I do with this?

            you need to slipstream SP2 into your source dir. not your build dir.

            you can easily do this by using the slipstream feature of UBCD4WinBuilder.exe. Look under the "source" menu and choose slipstream. it should be self explanatory and only needs to be done once.
            0

            #6 User is offline   peligroso Icon

            • Newbie
            • Pip
              • Group: Members
              • Posts: 7
              • Joined: 03-August 10

              Posted 03 August 2010 - 03:05 PM

              Brilliant! Thanks for everyones help, especially cdob. Disabling the plugin removed the erros and am currently booting from disc. Happy days, I may get some sleep tonight. On to won't start in safe mode...

              I'll be sure to donate to the relevant parties that provided the tools.
              0

              Page 1 of 1
              • You cannot start a new topic
              • You cannot reply to this topic

              1 User(s) are reading this topic
              0 members, 1 guests, 0 anonymous users